Här berättar vi om genomförda och planerade aktiviteter

Lions Club Täby arrangerar traditionsenligt en Påskmarknad på Näsby Park Centrum. Här kan man köpa lotter, vinna påskägg och spela på chokladhjul. Dessutom erbjuds försäljning av hembakat bröd och hantverk.

Lucia

03.03.2018

Lions Club Täby har en tradition att ordna luciatåg på Täbys äldreboenden. För några år sedan inleddes ett samarbete med musikklasserna på Futuraskolan i Täby. Musikklasserna ställer upp med lucia och tärnor. Luciatågen på ädreboendena är en mycket uppskattad aktivitet bland de äldre.

Lions Julkort

25.02.2018

Lions Club Täby ger varje år ut ett julkort med ett motiv från Täbys minnesmärken. Motivet 2017 var Täbys gamla kommunhus som nu är rivet.
En anledning till att kortet är så uppskattat är att det innehåller en jullott som ger mottagaren av julhälsningen även en möjlighet att vinna ett fint pris i julkortslotteriet.

Under närmare 20 år har Lions Täby tryckt upp en årskavalkad som gratis delas ut till hushållen i Täby. Annonser i skriften finansierar utgivningen. Från början var avsikten med skriften att sprida information om vår verksamhet .
Efterhand har sidantal och antalet annonser ökat vilket har inneburit att aktiviteten också ger ett betydande överskott...

Skapa din hemsida gratis!