Lions International [Logo]

Välkommen till Lions Täby [Logo]

Hur blir man medlem i Lions Club?

Kom med i Lions Club Täby!

Kom_med.pdf

Lionsmedlem skall vara myndig och inte vara medlem i annan serviceorganisation av liknande karaktär. Kamratskap är en viktig del av lionsgemenskapen.

Medlem bör vara utåtriktad och inställd på att göra en insats för medmänniskor i nöd eller på annat sätt i  behov av hjälp. Medlem skall vara beredd att aktivt delta i klubbens arbete.

Medlemmar rekryteras normalt inom det geografiska område som är klubbens verksamhetsfält dvs i vårt fall Täby Kommun. Det är önskvärt med spridning i åldrar och yrkesområden.

Om du vill lära känna klubben för eventuellt medlemskap är du välkommen att som gäst delta i något av våra månadsmöten. Ta kontakt med någon lionmedlem som du känner eller kontakta någon av de personer som finns med på startsidan.

Senast uppdaterad 2011-10-10